Otrokove velike oči…

Se še spomnite, ko ste kot otrok z velikimi očmi gledali, kako se je nekdo igral z igračo, ki je vi nikoli niste imeli? Mogoče je bil sosedov otrok iz bolj premožne družine in je imel “tapravo” košarkaško žogo, veliko kolo, ali pa je le spuščal velikega zmaja. Mogoče so sosedovi punčki iz tujine prinesli veliko hišo za “barbike”, vi pa ste jo izdelovali le iz kartona, ker svoje pač niste imeli?

Včasih so otroške želje res zelo preproste.

V Partyprikolici bomo naredili otrokom veselje tudi z igračami, ki jih mogoče sami nimajo. Tako se bodo lahko igrali s pihanjem velikih balonov, igranjem otroškega ročnega nogometa ali biljarda, vrteli bodo vrtavke, skakali s “pogo! palicami, žonglirali in še marsikaj.

Najbolje pa je to, da bo otrok lahko to igračo prejel za darilo*! Tako jo lahko najprej preizkusi, potem pa jo kot presenečenje prejme za vedno!

Saj veste, da so otroci zelo potrpežljivi, ko želijo kaj doseči, kajne? Ko se bodo naigrali v Partyprikolici z igračami, ki so res koristne za otrokov razvoj, bo tudi odločitev za nakup lažja. In hkrati enostavnejša!

* ob najemu Partyprikolice obdarjenec prejme igračo ali igralo ali pa vrednostni bon v višini 30 EUR za nakup igrače ali igrala, ki ga je videl v Partyprikolici.