Ne prenehaj sanjati

Zanimivo, da je prvi vzorčni zapis na tej spletni strani ravno s tem naslovom (Never stop dreaming). Seveda mi je bil položen pod tipkovnico, da zapišem prve misli ob novem projektu.

Ko s Fotoprikolico razveseljujemo po raznih dogodkih, festivalih, žurkah, porokah,.. opažamo, da so otroci večinoma prepuščeni sami sebi. Seveda je od njih odvisno, kako se zamotijo s kakšnimi kamenčki, palicami v bližini in si sami naredijo svoj svet igre. Večkrat pa se pridejo v Fotoprikolico pofotkat. In še enkrat. In znova. In tako v nedogled…

Zato sem razmišljal, da bi predvsem njim, otrokom različnih starosti ponudil prvovrstno, kvalitetno zabavo, kjer se bodo lahko igrali, ustvarjali, se zabavali, medtem ko se starši zabavajo po svoje.

Zato se je rodila ideja o Partyprikolici.

 "Ne nehamo se igrati zato, ker odrastemo. Odrastemo zato, ker se nehamo igrati"
George Bernard Shaw

In res, nikoli ne smeš prenehati sanjati. Vedno je priložnost, da se sprostiš, vzameš v roke figuro in zaigraš človek ne jezi se. Ali pa s palico poskušaš podreti “kozo”, ki jo čuva pastirček. Ali veste, da nekateri otroci ne poznajo starih slovenskih iger, ki smo se jih igrali na prostem?

Zato smo prepričani, da bo Partyprikolica pričarala zabavo tako otrokom, kot tudi odraslim (tudi teambuliding s skakanjem v vrečah in vlečenjem vrvi je nekaj enkratnega za povezavo sodelavcev).

Tako pa se lahko v Partyprikolici:

  • igrajo namizne in družabne igre,
  • igrajo stare igrice na retro igralnih konzolah,
  • igrajo na prostem z mega dominami, kockami, figurami,
  • igrajo in tekmujejo v starih igrah, ki so skoraj pozabljene,
  • iščejo zaklade in vrtijo kolo sreče,
  • v Partyprikolici dobijo poslikavo obraza, nalakirane nohte, novo frizuro, začasni tatu, mogoče celo novo majico,
  • vse to tudi opremimo za nagradami, darilci, ki jih zagotovi naročnik.

Tudi sami ne prenehamo sanjati. Tole je spet en projekt za našo dušo in veselje mnogim.